Viking Direct

Viking Direct heeft het assortiment aan kantoorbenodigdheden ondergebracht in de rubrieken kantoorartikelen, technologie en meubilair en facility. Voor particulieren is er een speciale site waar u op terecht komt door op de link ‘Ga naar de website voor particuliere klanten’ bovenaan de pagina te klikken.

Viking Direct KantoorbenodigdhedenOp deze site komt u via iedere rubriek bij een aantal categorieën terecht, waar wanneer u de gewenste categorie selecteert, u weer een nieuwe keuze kunt maken uit de gewenste categorie voor het artikel dat u zoekt.

Op deze manier kunt u via verschillende wegen bij hetzelfde product uitkomen. Dus mocht u niet weten binnen welke categorie het artikel precies valt dan maakt dit niet uit.

Kantoorartikelen kopen bij Viking Direct

Binnen de rubriek kantoorartikelen kunt u een verdere selectie maken op categorie. Een greep uit de categorieën bij kantoorartikelen: agenda’s en kalenders, bedrijfsformulieren, bureautoebehoren, papier, inbindmachines, planborden, planning en presentatie en schrijfwaren.

Via bijvoorbeeld planning en presentatie vind u weer nieuwe categorieën, zoals inbinden en toebehoren, overheadprojectors en beamers en whiteboards en flipovers.

Technologie, computers en electronica bestellen bij Viking Direct

Via de rubriek technologie komt u bij onder andere de volgende categorieën terecht: cartridges, computertoebehoren, digitale camera’s, inbindmachines, kassa’s, printers, software, telefonie en webcams.

Via bijvoorbeeld de categorie computertoebehoren vind u weer een nieuwe onderverdeling in categorieën, zoals computeraccessoires, monitoren en filters, scanners en webcams, software.

Klik hier om naar de website van Viking Direct te gaan

Viking Direct heeft ook kantoormeubilair

In de rubriek meubilair vindt u onder andere de volgende categorieën: bezoekersstoelen, huishoudproducten, inrichting, kasten en brandkasten, magazijn, meubels en bureaus, print- en kopieermeubels.

Via bijvoorbeeld de categorie magazijn vind u een nieuwe selectie categorieën zoals elektro, opslag en ladders, en transport en verpakken. Zoekt u iets in de categorie elektro dan klikt u op deze link en komt u bij de categorieën batterijen en adapters, gereedschap en verlengsnoeren.

Facility bij Viking Direct

Binnen de rubriek facility kunt u een verdere keuze maken uit de lijst categorieën die u binnen deze rubriek vindt. Een greep uit de categorieën: elektro, keuken, opslag en ladders, postzegels, stofzuigers, transport en verpakken, zeepdispensers.

Voordelen van online bestellen bij Viking Direct :

  • Onder voorbehoud binnen 24 uur geleverd mits besteld voor 17.00
  • Gratis levering bij een bestelling vanaf 49,95 euro

Klik hier om naar de website van Viking Direct te gaan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail