Overtoom

Overtoom KantoorartikelenOvertoom (nu Manutan) : U bent wellicht bekend met de slogan van dit bedrijf: ‘Dat is snel, het lijkt Overtoom wel!’ Overtoom heeft een zeer uitgebreid assortiment aan kantoorbenodigdheden.

Op de site vindt u de volgende rubrieken: transport en opslag, bedrijfsterrein en werkplaats, milieu en veiligheid, verpakken en schoonmaken, kantoorartikelen en supplies, kantoor, kantine en vestiaire, en toners en cartridges. Via de deze rubrieken vind u verscheidene productgroepen waaruit u een verdere selectie kunt maken om uit te komen bij het product van uw keuze.

Transport en opslag, Bedrijfsterrein en werkplaats bij Overtoom

Via deze rubriek kunt u onder andere kiezen voor transportwagens, stellingen en winkelinrichting. Hier vind u productgroepen als bedrijfswageninrichting, gereedschap, machines, elektrische supplies , werkbanken en –tafels, maar ook bijvoorbeeld magazijnkasten en rekken. Zoekt u bijvoorbeeld kabelhaspels en/of contactverdeeldozen, kunt u die vinden in de categorie elektrische supplies.

Milieu en veiligheid artikelen bestellen bij Overtoom

Hier kunt u terecht voor uw benodigdheden op onder andere de gebieden van afval verzamelen, brandpreventie, kleding en voetbescherming.

Verpakken en schoonmaken

Hier vind u paktafels, plakken en sluiten, reinigen, sanitair en hygiëne en verpakkingsmaterialen.

Kantoorartikelen en supplies bij Overtoom

Via deze rubriek vind u een uitgebreid keuzemenu in onder andere archiveren en opbergen, bureau- en computeraccessoires, garderobe, geschenkartikelen, kantine- en kantoorapparatuur, koffers en tassen, planten, levensmiddelen, tafeltjes, papier- en schrijfwaren, presentatiemateriaal.

Zoekt u bijvoorbeeld een kopieermachine, een printer of een bindmachine dan vind u die onder de categorie kantoorapparatuur. Zoekt u artikelen voor de inrichting van uw kantoor dan kunt u hier een verdere keuze maken uit archiefkasten, garderobe, receptie en kantine inrichting, meubellijnen, kantoorkasten en –stoelen en scheidingswanden.

Voordelen van online bestellen bij Overtoom :

  • Indien voorradig en voor 16.00 besteld is de volgende dag geleverd
  • Gratis levering bij een bestelling vanaf 100 euro
  • Niet goed geld terug, artikelen 30 dagen op zicht
  • Minimaal 2 jaar garantie

Klik hier om naar de website van Overtoom te gaan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail