JM Bruneau

JM Bruneau heeft alles wat u maar nodig denkt te hebben in uw kantoor en blijft innoveren om voortdurend mee te evolueren in de denkwijze van de klant. Deze online aanbieder heeft het assortiment kantoorartikelen ondergebracht in de volgende rubrieken: meubelen, informatica artikelen, cartridges, kantoorartikelen, artikelen voor magazijn en hygiëne, en artikelen voor welzijn.

Kantoormeubelen kopen bij JM Bruneau

JM Bruneau kantoorbenodigdhedenDe afdeling meubelen spreekt voor zich maar hier toch een kleine selectie van de mogelijkheden: Kantoormeubelen zoals bureaus en tafels, stoelen en fauteuils, opbergmeubelen en artikelen voor onthaal en inrichting zoals planten en verlichting.

Informatica, computers en electronica bij JM Bruneau

In de rubriek informatica vindt u zowat alles. Van faxen en printers tot harde schijven en USB-sticks, maar ook digitale fototoestellen, cd’s en dvd’s en rekenmachines. Daarbij kunt u ook computertoebehoren vinden zoals toetsenborden en muismatten.

JM Bruneau biedt u voor het zwaardere werk een ruime keuze aan telefoons, all-in one faxen, printers, en kopieermachines. Zij hebben een selectie gemaakt van gerespecteerde merken zoals Brother, Canon en Philips om u de beste kwaliteit te kunnen leveren. Voor uw vergaderingen en presentaties heeft JM Bruneau projectieschermen, beamers en projectors.

Cartridges en Kantoorartikelen bij JM Bruneau

U kunt hier terecht voor een uiteenlopende selectie cartridges. In de rubriek kantoorartikelen kunt u alles vinden van vulpennen tot inbindmachines. Ook is er een ruime keuze aan soorten papier en kunt u hier terecht voor uw visitekaartjes en commerciële documenten als ontvangstorders en bestelbonnen. Uiteraard leveren zij ook alledaagse artikelen zoals nietjes, lijm en plakband.

JM Bruneau ook voor magazijn, hygiëne en welzijn

Alles wat u nodig heeft voor het onderhoud van uw magazijn en om de hygiëne binnen uw bedrijf te vrijwaren vindt u in deze rubriek. Voor opslag en stocking van uw goederen vindt u hier magazijnstellingen, rolwagens en opbergboxen. Voor de veiligheid bieden zij naast veiligheidskledij en schoenen ook brandkoffers en EHBO-kits aan.

Voor de hygiëne zijn er toiletrollen, hand zeep, stofzuigers en meer. Voor de pauzes heeft JM Bruneau een uitgebreid aanbod van warme en koude dranken, versnaperingen en handige toebehoren. Onder de rubriek welzijn vindt u onder andere klein huishoudelijke artikelen en audio/multimedia apparatuur.

Voordelen van online bestellen bij JM Bruneau

  • Binnen 24 uur geleverd
  • Gratis levering bij een bestelling vanaf 74 euro
  • Gratis retour
  • 2 jaar garantie

Klik hier om naar de website van JM Bruneau te gaan

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail