Bruneautech

Bruneautech is een piepjong bedrijf dat gespecialiseerd is in meer dan 40.000 IT producten waaronder ook computers en alles wat erbij hoort. De ervaring van Bruneautech begon met het moederbedrijf JM Bruneau.

bruneautechZij waren marktleider nummer één in het verkopen van bureau-onderdelen. Tegenwoordig spitst het bedrijf zich niet alleen maar op artikelen voor bureaus maar het is nu zoveel meer dan dat.

Welke artikelen verkoopt Bruneautech?

Om op die vraag te beantwoorden kunnen we simpelweg alles invullen. Het bedrijf is de nummer één in multimedia. Daarna verkoopt het bedrijf veelal inkt cartridges, zowel de inkt als de toner zijn er te koop. Alle apparaten die in een bedrijf te vinden zijn zoals: computer, printers, fotocamera’s, telefonie, gsm’s en noem maar op, kunnen bedrijven er kopen tegen de scherpste prijs.

Bruneautech zorgt ervoor dat artikelen die uit stock zijn, snel weer worden bijgevuld zodat uw bedrijf niet lang hoeft te wachten. Dankzij de gemakkelijke website bent u snel in staat om alles snel aan te vinken, de website navigeert gemakkelijk.

Heeft u deskundig advies nodig van echte professionals dan geeft Bruneautech het advies wat u nodig heeft om u snel te helpen. Er wordt gewerkt met de allergrootste merken die te koop zijn op de markt en dat wil zeggen dat kwaliteit geleverd wordt tegen de scherpste prijzen.

Bruneautech levert u alles snel

Het bedrijf is gevestigd te Gent maar u hoeft hiervoor niet naar Gent te komen want het bedrijf komt namelijk naar uw adres om alles te leveren. Alleen echte service telt!

Klik hier om naar de website van Bruneautech te openen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail